,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

AGD Malatya Şubesi: Herzog'un Türkiye'ye gelmesi Müslümanlar için utanç sebebidir

AGD Malatya Şubesi: Herzog'un Türkiye'ye gelmesi Müslümanlar için utanç sebebidir
Yıllar önce Şimon Perez'in TBBM'de yaptığı konuşmanın sızısının hala yüreklerde olduğunu söyleyen AGD Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Enfal Metin, "Yitrak Herzog Türkiye'ye nasıl bir teklif veya tehditle gelecek?" diye sordu.

 

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi, işgalci terör rejimi başı Yitrak Herzog'un Türkiye'ye gelecek olmasına tepki göstermek amacıyla Yeni Camii Meydanı'nda (Soykan) basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasını okuyan AGD Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Enfal Metin, Herzog'un Türkiye'ye gelmesinin Müslümanlar için utanç sebebi olduğunu söyledi.

"İslam alemi her gün ağır bedeller ödemeye devam ediyor"

Zulmün ve terörün tüm yüzlerinin görüldüğü bir zamandan geçildiğini ifade eden Metin, "İslam alemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor. Yönümüzü nereye dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Ve atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor." dedi.

Metin, "Haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terörist israilliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist israil'in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, terörist israilin başı Yitrak Herzog'un Türkiye'ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir." diye belirtti.

"Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir"

Yıllar önce Şimon Perez'in TBBM'de yaptığı konuşmanın sızısını hala yüreklerinde hissettiklerine vurgu yapan Metin, "Yitrak Herzog'un Türkiye'ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği bizleri endişelendirmektedir. İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile Müslümanları sıkıştırmaktır." dedi.

"Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır"

AGD Malatya Şubesi: Herzog'un Türkiye'ye gelmesi Müslümanlar için utanç sebebidir

AGD Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Enfal Metin

Metin, "Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. Allah'tan korkun, Allah'tan korkun, Allah'a güvenin, ahiretinizi düşünün. Aynı şekilde Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır." ifadelerini kullandı.

"Filistin davası için gayret göstermenin imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir"

Filistin davası için gayret göstermenin imanın ve insanlığın bir gereği olduğunun altını çizen Metin, son olarak şunları söyledi:

"Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah'ın rızasıdır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun. Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah'ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah'ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah'ındır. Allah'ın yardımı ise mücahitlerledir." (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55