,
  • BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 23 °C

Adem Çevik, Asan hakkında suç duyurusunda bulundu

Adem Çevik, Asan hakkında suç duyurusunda bulundu
Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, kendisini FETÖ'cü olmakla suçlayan Prof. Dr. Aşkın Asan hakkında, "Hakaret, şiddet, terör örgütü üyeliği iftirası, tehdit, aşağılama, halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk" talebiyle suç duyurusunda bulundu.

Tartışmalı İstanbul Sözleşmesi'nin denetleyicisi Prof. Dr. Aşkın Asan, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik hakkında bir aylık uzaklaştırma kararı çıkartmakla kalmadı, Çevik'i FETÖ'cü olmakla itham etti.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında aileyi ifsad eden maddelere yönelik çalışmalarıyla bilinen Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, kendisine atılan iftiradan dolayı günlerdir evden çıkamadığını, psikolojisinin altüst olduğunu dile getirdi.

Çevik, "Hakkımda çıkartılan uzaklaştırma kararının neye göre verildiğini anlayamadım. Kendisi ile sadece bir kez telefonla görüştüm. O görüşmemizde medeni 2 insan olarak bazı meseleleri tartıştık. Üstelik beni arayan da kendisiydi." ifadelerini kullandı.

Özel bir televizyon programına katılan İstanbul Sözleşmesi Denetleyicisi Aşkın Asan, "Bunların arkasında FETÖ var. İnsanları kışkırtmaya çalışıyorlar." iddiasında bulundu.

Asan, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik'le yaptığı konuşmayı anlatırken, "İnternette dolaşırken bir camide İstanbul Sözleşmesi'ni protesto edeceklerini öğrendim. Altında yazan numaranın sahte olduğunu düşündüm. Numarayı aradım ve gerçekten bir insan çıkınca çok şaşırdım." gibi şaşırtıcı sözler kullandı.

Asan'ın katıldığı televizyonun moderatörünün, "Hareketin başını kim çekiyor?" sorusuna Asan şu şekilde yanıt verdi:

"İsim vermek doğru olmaz. O kendisini zaten biliyor. Gerçekten bir insan. Kendisine bir buçuk saat yaptıklarının doğru olmadığını anlattım. Bence bunlar mevcut hükümete kasıtlı bir saldırı düzenliyor. Bunun altında FETÖ kışkırtması var. Bunların uzantıları hala bitmiş değil. FETÖ tarafından kışkırtılıyorlar ve durup dururken bir fırtına kopartıyorlar."

Bu ithamlar üzerine, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, kendisini FETÖ'cü olmakla suçlayan Prof. Dr. Aşkın Asan hakkında, "Hakaret, şiddet, terör örgütü üyeliği iftirası, tehdit, aşağılama, halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk" talebiyle suç duyurusunda bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55