,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C

Adalet Bakanı Gül oyunu kullandı

Adalet Bakanı Gül oyunu kullandı
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sabah saatlerinde eşi ve çocuklarıyla beraber oyunu seçim bölgesi Gaziantep'teki Hasan Celal Güzel İlkokulunda kullandı.

Ailesiyle birlikte oyunu Gaziantep'te kullanan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, seçimin Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

Oyunu kullanacağı 1030 numaralı sandığa eşi İlknur Gül, çocukları Zeynep, Serra ve Ali Hamza ile birlikte gelen Gül, pusulaları alıp kabinde tercihini yaptıktan sonra zarfı şeffaf sandığa attı. Okulda kurulan diğer sandıkları da dolaşıp vatandaşlarla sohbet eden Gül, tercihlerinin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Oyunu kullandıktan sonra okul çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gül, seçimin sonucu ne olursa olsun Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Gül, "Ülkemiz ve milletimiz için sandıkta oyumuzu kullandık. Herkes projesini, vaadini ve yapacaklarını söyledi. Yapılanlar ortada ve herkes konuştuklarını, ifadelerini söyledi, şimdi söz milletin. Söz de yetki de karar da milletin. O yüzden sandıklar açılıncaya kadar oylar kullanılacak, açıldıktan sonra milletin iradesi neyse herkesin saygı duyacağı, demokrasinin daha güçleneceği yeni dönem olacaktır. İstikrarın devamına, ülkemizin huzuruna katkı sağlayan bir sonuç olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımız ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Türkiye genelinde seçim güvenliğinin alındığını ifade eden Gül, kendisine ulaşan herhangi bir sorun olmadığını anlatarak, herkesin huzur içerisinde kendi tercihini yapacağını ve sonuçların açıklanmasına herkesin saygı duyacağını söyledi.

"Şu an itibariyle bize ulaşan herhangi bir olumsuz durum oluşmamış. Tüm seçmenlerimiz huzur içerisinde kullanmaya başlamışlardır." diyen Gül, "Oy verme saati sonuna kadar huzur içerisinde, güvenlik içerisinde herkes tercihini yapacak ve herkes de bu sonuca saygı duyacak. Şu an için hiçbir olumsuz durum yok. Oyumuzu da kullandık. Bütün siyasi parti temsilcileri sandık başında. Siyasi partilerin ve yargının denetiminde ve gözetiminde bir seçim gerçekleşmektedir." şeklinde konuştu.

Seçimin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Gül, açıklamasının ardından Ankara'ya hareket etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55