,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 15 °C

3. Uluslararası STK Fuarı İstanbul'da yapılıyor

3. Uluslararası STK Fuarı İstanbul'da yapılıyor
Uluslararası sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen 3. Uluslararası STK Fuarı 17-18 Kasım tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

3. Uluslararası STK Fuarı 17-18 Kasım tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

İslam Dünyası STK'ları Birliği (İDSB), Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nın (TGTV) iş birliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen 3. Uluslararası STK Fuarı 17-18 Kasım tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek fuar, katılımcıların proje ve faaliyetlerini tanıtabilecekleri, bir yandan da değişik ülke, bölge ve sektörel konularda düzenlenecek çalıştaylarda bilgi birikimlerini ve kurumsal tecrübelerini diğer kuruluşlarla paylaşılabilecekleri bir platform olma özelliği taşıyor.

Asya-Pasifik’ten Güney Asya ülkelerine, Orta Doğu’dan Körfez ülkelerine, Afrika ve Sahraaltı’ndan Avrupa ve Amerika’ya uzanan geniş bir perspektifte dünyanın hemen her tarafından katılım sağlayacak STK’lar fuar boyunca faaliyetlerini ve projelerini paylaşma fırsatı bulacaklar.

Dünyanın pek çok yerinden gelen STK’larla birlikte Fuara, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, YTB, Maarif Vakfı, Yunus Emre Enstitüsü, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, AFAD, Kızılay, Diyanet Vakfı, Anadolu Ajansı ve İBB'de iştirak ediyor.

İki gün boyunca devam edecek ve 40’ın üzerinde ülkeden 190 civarında STK’nın katılacağı fuara on binden fazla ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor. İlk günü halka kapalı olarak düzenlenen bu etkinlikte, İslam dünyasının hemen her tarafından sağlanan katılımla Fuarın STK'lar arasında sürdürülebilir bir işbirliğine ciddi katkı sağlaması hedefleniyor. Ziyaretçiler, İslam Dünyasının değişik bölgelerinden farklı konularda faaliyet gösteren katılımcı kuruluşları tanıtan fuar kitapçığını fuaye alanından temin edebilecekler.

Fuar alanına rahat ve kolay ulaşımı sağlamak adına İBB ile işbirliği içinde Yenikapı metro ve Marmaray istasyonundan ücretsiz ring seferler olacak. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55