,
  • BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

130 bin öğrenciye ayakkabı hediye edildi

130 bin öğrenciye ayakkabı hediye edildi
Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından 130 bin ortaokul ve lise öğrencisine karne hediyesi olarak ayakkabı hediye edildi.

​Gaziantep’te ortaokul ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak ayakkabı dağıtıldı.

Şahinbey Belediyesi bu yılda öğrencileri ödüllendirip karne hediyesi olarak spor ayakkabı hediye etti. Karne hediyesi spor ayakkabısı dağıtımı Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam ediyor.

Okulların yaz tatiline girmesi ile ortaokul ve lise öğrencileri karnelerini alarak Şahinbey Belediyesine akın etti. Kültür Merkezi içerisinde kurulan sistemle nüfus cüzdanları ve karneleriyle gelen öğrenciler önce kayıtlarını yaptırarak, birçok çeşidi bulunan spor ayakkabılardan istediklerini seçip alıyorlar.

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey ilçesinde ikamet eden tüm resmi ve özel ortaokul ve lise öğrencilerine 4’ncü sınıftan 5’nci sınıfa geçen ortaokul öğrencilerine ve ikametgahları Şahinbey ilçesinde olup farklı ilçelerde eğitim gören öğrencilere spor ayakkabı hediye ediyor.

“Gençleri önemsiyoruz”

Yaptıkları karne hediyesi ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlere ve spora büyük önem verdiklerini söyledi.

130 bin ortaokul ve lise öğrencisine spor ayakkabısı hediye ettiklerini anımsatan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle 2017-2018 eğitim öğretim yılında karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimizin başarılarını daha arttırarak milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil olarak yetişmesi temennisiyle gençlerimize bu yaz döneminde bol bol spor yapmalarını tavsiye ediyorum. Bunun için de Şahinbey Belediyesi olarak yaklaşık 130 bin ortaokul ve lise öğrencimize geçen yıl olduğu gibi bu yıl da spor ayakkabısı hediye ediyoruz.”dedi.

Tahmazoğlu, “Tatil dönemini iyi değerlendirmeleri için anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize de dönem içerisinde boyama setinin yanı sıra kitap seti de hediye ettik. Okullar açıldığında ilkokul öğrencilerimiz için başka hediyelerimiz de olacak. Eğitime destek olmak adına ortaokul, lise bir, iki ve üçüncülerimize diz üstü bilgisayar hediye ediyoruz. Ayrıca okullarda her ay kitap dağıtımı yapıp, dağıtılan kitaplardan sınav yapıyoruz. Başarılı olan öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Amacımız gençlerimizin doğru yetişmeleri için onlara kitap okutup, spor yapmalarını sağlamak.”dedi.

Şahinbey Belediyesine gelerek ayakkabılarını alan öğrenciler de aldıkları hediyelerden dolayı Belediye Başkanı Tahmazoğlu’na teşekkür etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55