,
  • BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

​10 binlerce kırtasiye ürünü serileneceği fuar yarın açılacak

​10 binlerce kırtasiye ürünü serileneceği fuar yarın açılacak
Dünyanın 3’üncü büyük fuarı haline gelen “İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2018” yarın kapılarını açıyor.

Tüm Kırtasiyeciler Derneğinin (TÜKİD) desteğiyle TÜYAP’ta düzenlenen fuar, 25 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Yurt içinden ve yurt dışından 250’yi aşkın firmanın katılacağı fuar, dev iş birliklerine sahne olacak. Son teknoloji on binlerce ürünün görücüye çıkacağı fuarda, pek çok ürün lansmanı gerçekleştirilecek.

Dünyanın 3’üncü büyük fuarı haline gelen “İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2018”, 2’nci kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin her yanından gelen perakendecilerin buluşma noktasına dönüşen fuarda; okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründeki son teknoloji on binlerce ürün sergilenecek. Sağlık testlerinden geçip, güvenilirliği tescillenmiş ürünlerin yer alacağı fuarda, birçok ürün lansmanı gerçekleştirilecek. Yurt içi ve yurt dışından geçen yıla göre yüzde 55 artış ile 250’yi aşkın firmanın katılacağı fuarda, pek çok iş görüşmesi yapılacak, perakende ekonomisi ciddi bir canlılık kazanacak. 5 salon 40 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda, alanında uzman kişilerin katılacağı birçok etkinlik de düzenlenecek.

TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, fuar için aylar öncesinden çalışmaya başladıklarını söyleyerek, 2017 yılında fuara yurt içi ve yurt dışından 165 firmanın katıldığını, bu yıl bu sayıyı yüzde 50’yi aşkın artış ile 250’nin üzerine çıkardıklarını belirtti. Şendil, metrekare olarak da 5 salon 40 bin metrekareye ulaştıklarını anlattı. Geçen yıl fuarın, tüm Türkiye’den gelen perakendecilerin yanı sıra yurt dışından da 18 ülkeden çok sayıda firmanın katılımı ile gerçekleştiğini dile getiren Şendil, “Ziyaretçi sayımıza baktığımızda ise geçen yıl 50 ülkeden 572 yabancı, 78 ilden 9 bin 291 yerli, toplamda 9 bin 863 kişiyle fuarımızı tamamladık. Bu yıl da 15 bini aşkın kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz yıl fuara Anadolu’dan yoğun bir katılımın gerçekleştiğini hatırlatan Şendil, “Bu yıl da aynı katılımı bekliyoruz. Ayrıca fuarda standı olan katılımcılara da destek oluyoruz. Katılımcılarımızın şehir dışından gelecek misafirlerinin önemli bir kısmının 2-3 günlük konaklama masraflarını karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Bin 500’ün üzerinde perakendeci ağırlanacak

Fuar için; Ekonomi Bakanlığı’nın ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire’de yer alan TÜYAP yurt dışı ofislerinin desteğiyle; Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Sırbistan, Ukrayna, Moldova, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Kıbrıs, Irak, Kahire, Bulgaristan, Filistin, İsrail, Mısır, Suudi Arabistan, Yemen ve Yunanistan’da heyet organizasyonu yapıldı.

Öte yandan Anadolu’da faaliyet gösteren perakendeci, toptancı firmaların fuara gösterdiği yoğun talebi karşılamak için ticaret odalarının da desteğiyle bin 500’ün üzerinde perakendeci fuarda ağırlanacak. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55